Tony’s Chocolonely karamel zeezout mousse

109

Tony’s Chocolonely karamel zeezout mousse

Porties 10 porties
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 2 uur

Ingrediënten

  • 180 gr Tony's chocolonely karamel zeezout
  • 200 ml volle room
  • 4 eiwitten

Instructies

  • Breek de chocolade in stukken en stoom afgedekt 20' op 65°C
  • Klop de room luchtig en meng met de gesmolten chocolade.
  • Klop de eiwitten stijf en voeg ze er voorzichtig bij. Verdeel onder de glaasje en laat afgedekt 2 uur rusten in de frigo.

Notities

Bereiding zonder stoomoven:
  • smelt de chocolade au bain marie
Tips:
  • je kan natuurlijk ook andere smaken van Tony’s chocolade
  • eventueel versieren met vers fruit of chocolade schilfers
Gang: Desserten
Trefwoord: Stoomoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Close