About

HALLO, IK BEN GREET

Kook liefhebber van eenvoudige gerechten.

Thuis is m’n keuken, en m’n keuken is thuis.

Ik hou enorm van koken. Deze kookmicrobe heb ik geërfd van m’n moeder waarbij ze altijd hamerde op koken met gezond verstand. Koken is niet enkel de regeltjes afgaan van een recept, maar ook nadenken over het wat en waarom.
Waarom zijn bepaalde ingrediënten makkelijker te combineren dan andere?
Wat is de beste kookmethode of kookduur?
Dankzij een gezond verstand kan je veel recepten ook verbeteren of eenvoudiger maken.
En dat wil ik op greetskeuken.be bewijzen.

Mijn Achtergrond

Mijn productkennis heb ik vergaard via mijn loopbaan bij Colruyt en Okay.
Al 25 jaar werk ik voor deze Belgische firma en heb al tienduizenden kookproducten vastgezet, gelezen of zelfs geproefd.
Het leuke zij-aspect aan m’n job is dat ik mensen kooktips kan meegeven.
Of alternatieve producten kan aanwijzen wanneer een bepaald product in hun recept uit stock is. In al die jaren heb ik al heel veel bedankjes mogen ontvangen van Colruyt- en Okay klanten. Dankzij mijn tips heb ik andere laten uitblinken in hun keuken.

Iedereen kan koken

De beste keuken staat thuis. Zo zou het toch moeten zijn. Er is niets huiselijker dan familie of vrienden rond een eettafel. Dat kan iedereen wel beamen.
De keuken is voor mij het hart van een thuis, en 1 van de plekken waar blijvende herinneringen gemaakt worden.
Maar veel mensen kiezen tegenwoordig voor het snel-snel werk, ongezonde kost, afhaal of ouderlijke opwarmertjes. En toch kan het anders: gezonder, gewoon eenvoudig én lekker.
Ook dankzij een goede voorbereiding zodat je de ingrediënten in huis hebt wanneer het moet.
Want ik ben overtuigd dat mensen beter kunnen koken dan ze zelf hadden gedacht.
Zoals m’n moeder me heeft geleerd: gewoon koken met gezond verstand, en dan komt alles goed.

Veel kookplezier!
Greet

De keuken is voor mij het hart van een thuis, en 1 van de plekken waar blijvende herinneringen gemaakt worden.

GREET DOGGEN

Veel leesplezier!

Close