Nutella chocolademousse

Bereidingstijd 10 minuten
Gang Desserten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 250 ml volle room
  • 70 gr nutella
  • chocolade schilfers om te versieren

Instructies
 

  • Klop het slagroom lobbig en roer hier met een spatel voorzichtig de Nutella onder.
  • Doe de mousse in potjes en zet minstens 2 uur in de koelkast. Hoe langer in de koelkast hoe steviger de mousse. Versier eventueel met enkel chocoladeschilfers.

Notities

  • Klop de slagroom zo stijf mogelijk.
  • Zet de Nutella op een warme plaats ( vb verwarming ) de avond ervoor dat hij vloeibaarder is.  Of zet hem enkele seconden op de ontdooi stand in de microgolf.


Automatisch een mailtje bij een nieuw recept! 🥳 Hoe fijn is dat!




Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept