Ingrediënten
- 220 gr solo patisserie kamertemperatuur
- 240 gr suiker
- 4 eieren
- 70 gr cacaopoeder
- 1 snuif zout
- 360 gr bloem
- 12 gr bakpoeder
- 320 ml melk
- 24 stuks schoko-bons
Instructies
- Klop de suiker met de boter tot een luchtige massa. Verwarm de oven op 170°C.
- Voeg één voor één de eieren toe.
- Voeg de melk toe.
- Meng de bloem samen met het zout, bakpoeder en cacaopoeder. Voeg in delen toe aan het boter mengsel.
- Vul de cupcakes, ongeveer 2/3.
- Steek in elke cupcake een kinder schoko-bon. Gebruik een natte lepel om de schok-bon weer dicht te leggen.
- Controleer met een prikker of de muffin klaar is ( geen deeg is klaar ). Laat een 10' min afkoelen in de vorm daarna op een rooster.
- Deze muffins heb ik gemaakt voor mijn oogappel Gust. Hij is 6 jaar geworden en mocht trakteren op school.
Geef een reactie