Ingrediënten
- 250 ml melk
- 400 gr gemengd gehakt
- lasagne blaadjes
- 5 tomaten
- 1 preiwit
- 1 wortel
- 1 paprika
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 70 gr tomatenpuree
- 1 eetlepel gedroogde basilicum
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel tijm
- 1 zakje gratin kaas
- peper, zout en olijfolie
Instructies
- Maak de groentjes schoon en snij ze in blokjes. Verwarm de oven voor op 220°C.
- Snij de tomaten in blokjes.
- Doe een flinke scheut olijfolie in een kookpot en bak hierin het gehakt gaar. Voeg vervolgens de groeten toe en laat 10' rustig meestoven.
- Voeg het tomatenpuree toe en laat even meebakken. Daarna mogen de tomaten erbij samen met de kruiden. Kruid met peper en zout.
- Voeg de melk toe en laat de saus een 10' rustig doorkoken.
- Leg een laagje saus op een ingevette ovenschotel. Bedek dan met lasagne blaadjes. Wissel af tussen saus en blaadjes en eindig met saus.
- Strooi er de gemalen kaas over en zet ongeveer een 30' in de oven op 220°C.
Geef een reactie