Ingrediënten
koekjes
- 300 gr zelfrijzende bloem
- 200 gr solo patisserie kamertemperatuur
- 100 gr bloemsuiker
- 1 ei
- 1 snuifje zout
- 32 Schoko-Bons
topping
- 250 gr pure chocolade
- 1 eetlepel solo patisserie
Instructies
koekjes
- Doe de bloem, bloemsuiker, zout, boter en ei in een kom.
- Meng met de hand of keukenrobot tot een ronde bol. ( het deeg voelt plakkerig aan )
- Doe rond de bol vershoudfolie en zet minstens 30' in de frigo.
- Doe ondertussen de Schoko-Bons uit de verpakking en verwarm de oven voor op 200°C.
- Neem per koekje 20 gr deeg, rol het tot een platte schijf en leg de Schoko-Bons erin.
- En rol dan toe.
- Bedek de bakplaat met bakpapier en leg hier de bolletjes op. Bak 10 à 12 min, leg ze op een rooster om af te koelen.
Geef een reactie