Ga terug
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Gang aperitiefhapjes

Ingrediënten
  

  • 1 zak vierkante afbakbroodjes boni
  • 1 zak rucola
  • 1 pak parmaham
  • 1 pak gemalen mozarella
  • 1 brik Elvea pizza casa
  • oregano, Italiaanse molen

Instructies
 

  • Bak de broodjes af ( zoals aangeven op de verpakking ) en laat afkoelen
  • Snij de broodje in helft en besmeer ze met de Elvea pizza casa en kruid af met de Italiaanse kruiden en oregano.
  • Bestrooi met gemalen mozarella en leg er een halve snede parmaham op. Bak 12' in een voorwarmde oven op 200°C. Leg er een plukje rucola op en serveer onmiddelijk.

Notities

  • kan natuurlijk ook met ander afbakbrood, of stokbrood
  • ideaal om ouder brood mee te verwerken
  • kan ook gebruikt worden als lichte lunch