Schil de aardappelen en doe ze in een geperforeerde schotel en stoom 5' op 100°C
Snij de ui en look fijn en doe in een niet geperforeerde schotel en overgiet met olijfolie. Snij de wortels in blokjes en doe samen met de erwtjes in een geperforeerde schotel. Stoom samen met de aardappelen 5' op 100°C
Bak ondertussen het gehakt gaar in olijfolie. Roer er de tomatenpuree onder en laat even meebakken. Roer hierna de 2 eetlepels bloem eronder.
Voeg het gehakt, wortels, erwten, tijm, keteltjes rund en worcestersaus toe aan aan de ui en roer goed door. Stoom samen met de aardappelen nog een 15' op 100°C
Doe het groenten - vlees mengeling in een ovenvaste schotel
Maak van de gekookte aardappelen een puree samen met de boter, melk, peper, zout en nootmuskaat.
Doe de puree over de groenten - vlees mengeling en strooi daar de kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 200°C tot de kaas mooi smolten is.