Ingredients
- 16 rolletjes cannelloni
- 2 paprika's ( rood en groen )
- 1 rode ui
- 300 gr varkensgehakt
- 250 gr ricotta
- 1 Knorr bouillonketeltje vlees
- 1 brik tomatenpassata
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 150 gr emmentaler
- olijfolie
- 150 ml water
Instructions
- Verwarm de oven op 200°c
- Pel de ui, maar de paprika's schoon en snij beide in kleine stukjes
- Doe een scheut olijfolie in een wokpan en bak het gehakt gaar. Voeg de ui en paprika toe en bakken even mee.
- Voeg de ricotta toe en breng op smaak met peper en zout
- Verwarm de tomatenpassata, bouillonketeltje en water tot een saus en kruid met de italiaanse kruiden
- Vul de ongekookte cannelloni met de paprika – gehakt vulling.
- Leg de gevulde cannelloni in een ingevette ovenschaal. Doe er de tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas
- Laat 35 min bakken op 200°c
Notes
- het vullen van de cannelonni gaat makkelijk met een lepel maar met een spuitzak gaat het iets sneller
Geef een reactie